Salon L'exotique

Machiajul sau Make-up-ul este cel care desavarseste intreaga tinuta; amestecul inedit de lumini si umbre este cel care infrumuseteaza orice chip si da look-ului tau unicitate. Plin de culoare si indrazneala, sclipitor sau mat, in nuante vibrante sau glaciale, machiajul propus de noi iti va scoate in evidentia trasaturile. De aceea, este important sa afli cum trebuie sa te machiezi pentru a-ti evindentia atuurile si a ascunde micile imperfectiuni.
Salonul L'exotique va ofera produse performante de machiaj, care vor transforma machiajul intr-o arta. Produsele de machiaj pot fi utilizate de catre make-up artisti in realizarea tuturor tipurilor de machiaje: de zi, de seara, de mireasa, pentru ocazii speciale, televiziune, scena, sau de dumneavoastra acasa. Cu ajutorul produselor care ofera o varietate de texturi (alternand de la mat, pudrat, pana la stralucitor si sidefat) si de culori (atat pastelate cat mai ales culori tari) se poate realiza un machiaj care persista si care multumeste si cea mai exigenta clienta, avand ca scop obtinerea unui rezultat natural si nu acoperirea fetei creand efectul de masca.

Rasfata-te pe deplin!

Un machiaj rafinat, adaptat stilului dumneavoastra va incununa rasfatul unei zile petrecuta alaturi de noi si va adauga inca un strop de stralucire frumusetii dumneavoastra!
Un machiaj rafinat, adaptat stilului dumneavostra va incununa rasfatul unei zile petrecuta alaturi de noi si va adauga inca un strop de stralucire frumusetii dumneavoastra!Servicii - Salon L'exotique


Programari

* Campuri obligatorii

Mesajul se trimite. Va rugam asteptati...

va multumim pentru mesaj!

Mesajul nu a fost trimis! Va rugam reveniti.

Va rugam sa completati toate campurile!

Program salon

  • Luni 10.00 - 18.00
  • Marti 10.00 - 18.00
  • Miercuri 10.00 - 18.00
  • Joi 10.00 - 18.00
  • Vineri 10.00 - 18.00
  • Sambata 9.00 - 18.00
  • Duminica Inchis